Vi är en webbyrå i Örebro som skapar hemsidor och webbutiker där fokus ligger på försäljning. Även om webbyrå är en korrekt beskrivning när det gäller produktion av webbplatser ser vi oss mer som en digitalbyrå. Redan från start applicerar vi vår kunskap och teknik för att webbplatsen ska komma högt upp i sökresultatet hos Google och att besökaren ska ledas till köp, begära offert eller liknande. Mixen av en webbyrå och digitalbyrå för försäljning på nätet kommer dig tillgodo genom en konverterande webbplats som dessutom är utformad för att på alla sätt tilltala och få bra placering hos sökmotorerna.

webbyrå örebro

En gränslös webbyrå i Örebro

Rent fysiskt finns vår webbyrå i Örebro och det är också här vi arbetar som en lokal webbyrå nära våra uppdragsgivare. Som bekant suddar nätet ut en hel del gränser, och i vårt arbete med internetmarknadsföring kan vi utföra uppdrag på distans åt företag i hela landet. Beroende på uppdragets omfattning kan ibland ett möte vara bra och då är vi inte sena att titta förbi oavsett avstånd. Vi är nämligen en ganska nyfiken webbyrå som vill veta så mycket som möjligt om er verksamhet. På så sätt kan vi enklare förstå hur er webbplats ska utformas och för vilken målgrupp. Vi arbetar väldigt nära flera av våra uppdragsgivare där vi löpande sköter uppdateringar av webbplatsen.

En webbdesigner lägger ofta all sin kraft på design vilket inte alltid går hand i hand med att få bra placeringar hos Google. Häftiga filmer som bakgrund och stora sliders på sidorna i all ära men det är många gånger stora och tungladdade filer vilket ger minuspoäng hos sökmotorerna. Behöver man det ska det naturligtvis finnas där, för det är ändå besökaren man ska tilltala i första hand, men det ska vara optimerat.Webbyrå med fokus på digital marknadsföring

När du anlitar oss som webbyrå får du med all vår kunskap om digital marknadsföring. Vi jobbar hela tiden för att de webbplatser vi bygger ska få maximal synlighet på nätet och ha en bra konvertering. Med konvertering avses att få besökaren att genomföra köp, begära offert etc.

När man har en webbplats eller sjösätter en ny är nästa steg att få folk att hitta den. Har man satsat tid och pengar på en ny hemsida vill man att folk ska hitta den. Självklart är den bra för personer som redan känner till ert företag och domännamn. Vårt sätt att se på en webbplats är att den ska generera ökad försäljning genom en så bra placering i sökmotorerna som möjligt. Kommer hemsidan upp när man googlar på företagsnamnet är många nöjda, men vid närmare eftertanke kände den som gör en sådan sökning redan till er. Det gäller att synas på sökord och sökfraser som är relevanta för de tjänster eller produkter ni säljer. Först då kan webbplatsen börja generera nya kunder med ökad försäljning som följd.

Hemsidor

Vi skapar responsiva och sökmotorvänliga hemsidor till företag. Vi kan bygga upp din hemsida från grunden eller göra om en redan befintlig som behöver uppdateras. Kanske har tiden stått stilla på hemsidan så den behöver fräschas till, har ett gammalt CSS som behöver förnyas eller kanske du inte sett behovet av en hemsida tidigare. Oavsett hur ditt behov ser ut kan vi hjälpa dig. Med en sökmotorvänlig hemsida har den goda chanser att få bra placeringar i Google.

En vanlig missuppfattning är att en hemsida som producerats av en webbyrå alltid är väldigt kostsam. Det behöver den inte vara. Med tillämpning av smarta och moderna verktyg kan man hålla nere kostnaden. Kostnaden för en enklare produktion av hemsida med ett mindre antal sidor kan inte jämföras med stora webbplatser som har avancerade funktioner som måste skapas från grunden. Vi anpassar produktionen efter dina önskemål och budget.

Läs mer om tjänsten: Hemsida

Webbutiker

Vi kan skapa fullskaliga och sökmotorvänliga webbutiker som du äger själv. Du slipper hyrda plattformar där man ofta på ena eller andra sättet sitter fast i olika paket när försäljningen kommer igång. Funktioner man behöver som inte ingår eller kanske inte ens erbjuds hos leverantören, för låg datatrafik som ingår i paketet att man tvingas betala extra är bara ett par exempel. Att byta plattform kan vara tidskrävande men man hamnar ofta där efter sin första tid med en hyrd plattform. Vi vill inte låsa fast våra kunder. Därför skapar vi webbutiker som du själv äger och styr över. Du avgör sedan själv om du behöver ytterligare hjälp av oss.

Om ni redan har en etablerad hemsida och vill sälja tjänster eller produkter direkt på den kan vi ordna funktionalitet för e-handel. En sådan funktion kan många gånger avlasta er personal från mycket manuellt arbete kring orderhantering samt göra beställningsprocessen smidigare för era kunder.

Läs mer om tjänsten: Webbutik